1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD snemalniki

Kako ustvariti HD DVD

HD DVD-ji vam omogočajo gledanje filmov v visoki ločljivosti na vašem TV zaradi svoje velike zmogljivosti . Enoslojni disk lahko shranite do 15 gigabajtov podatkov ,dvoslojni disk lahko shranite do 30 GB . Z uporabo video opremo za urejanje in HD DVD prepisljiv disk, si lahko ustvarite svoje HD DVD-jev. Tisto, kar potrebujete
Video urejanje programske opreme
računalnika
HD DVD za večkratno zapisovanje
Blank HD DVD medijev
Prikaži več navodil

1

Namestitev video urejanje programske opreme po vaši izbiri (npr. Sony Vegas , Nero Vision ali Adobe Premiere ). Ta vodič temelji na Nero Vision .
2

Odpri Nero Vision in izberite "make Movie " zavihek v glavnem meniju . Virtualni filmski trak se bo pojavilo na dnu zaslona . Kliknite na modri gumb " Uvozi " v sredini zaslona in izberite video datoteko ali datoteke , ki jih želite zapisati na prazen HD DVD . Kliknite "OK." Te datoteke bodo kopirali v "Moja Media " del programa , ki je v zgornjem desnem kotu zaslona .
3

povleci in spusti uvožene video datoteke v zgornjem desnem delu vašega zaslona na video časovni premici na dnu. Pritisnite " Izvoz v Video " predkupna pravica. Lokacija tega gumba se razlikuje od programa do programa , vendar je ponavadi na spodnjem delu desne strani zaslona
4

Izberite izhodni format kot HD DVD iz spustnega menija . z naslovom " Snemanje nastavitve." Ta možnost je na desni strani zaslona pod" nastaviti parametre za kurjenje " glavo .
5

Vstavite prazen HD DVD disk v HD DVD večkrat zapisljiv disk. Počakajte, da računalnik prepozna prazen disk in izberite "Burn v HD DVD " možnost na spodnji desni strani zaslona .
6

Počakajte , kot so vaše video datoteke zažgal na HD DVD . Najdisk " dokončno ", ki zagotavlja, da so podatki o njem ne more biti prepisana ali izbrisane.
7

Odstranite disk iz pogona , ko jepostopek končan finalistka . Vstavite disk v nobeni HD DVD predvajalnik in uživajte v filmu.

 1. Kako odkleniti Panasonic S295 DVD predvajalnik
 2. Kako ustanoviti IP naslove za Insignia Blu -ray Player
 3. Blu Ray Vs. Standard DVD
 4. Kako spremeniti Panasonic DVD predvajalniki za regiji 1
 5. Kako Program Vaš DirecTV daljinski upravljalnik zaDVD predvajalnik
 6. Kako povezati AQUOS RS-232
 7. Kako spremeniti način slike na Samsung P1600 z daljinskim upravljalnikom