1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD snemalniki

Kako SetupDIRECTV HD DVR

DIRECTV HD DVR jekabelski sprejemnik /snemalnik, ki pride v paketu z DIRECTV storitev. Ta naprava omogoča strankam dostop stotine kabelskih kanalov in snemanje svoje najljubše oddaje in filme . Kupci se lahko odločijo za najem ali nakup DVR . Ustanovitev DVR traja le nekaj korakov , saj bi moralaDIRECTV namestitev tech že vzpostavila svoj satelitski krožnik . Obstaja več možnosti , da setup svojim neposrednim HD DVR , odvisno od vaših televizijskih priključkov . Tisto, kar potrebujete
DirecTV HD DVR
HDMI kablom ali kabli video in avdio komponente RCA kabli
Televizija
DIRECTV daljinski upravljalnik jezik satelitskega krožnika
Proste Prikaži več navodil

1

Vstavite kartico za dostop , ki ste jo dobili z DIRECTV HD DVR v režo na sprednji strani naprave . Etiketa mora biti obrnjena navzgor .
2

Poiščite dve vrstici , da pot iz vašega DIRECTV satelitsko anteno. Ena je " vhodno " indrugi " izhod . " Vijak en kabel v DVR "V " pristanišče , drugo pa v vrata »OUT« .
3

Pogled na zadnji strani televizorja izbire si lahko ogledate povezave. HDMI je idealen , lahko pa uporabite tudi sestavni HD video povezave. So modre barve , rdeča in zelena .
4

Kabel HDMI iz televizorja v DVR. Nastavite televizor na pravilen način . Če nimate HDMI , priključite komponentni video kable v ujemanje obarvana vrata na vašem TV , nato pa jih obesite v vašem DVR. Potem povežete vaš avdio RCA kable v ujemanje obarvana vrata za zvok na vašem TV in DVR.
5

Priključite DIRECTV DVR in pritisnite gumb "Power" , če ne takoj vklopiti . Sledite navodilom na zaslonu , da dokončate namestitev.

 1. Kaj jeDouble Layer DVD Drive ?
 2. Kako povezati VCR na DVD Combo
 3. Kako povezati DVD predvajalnik z Converter Box
 4. Kako odpraviti težave kodeksov na Memorex DVD predvajalnik
 5. Kako povezati VCR Player Govorili Brez sprejemnikom
 6. Kako odpreti predvajalnik DVD-jev v prenosniku
 7. Kako zamenjati varovalko na Koss KS2117