1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD snemalniki

Kako igrati spominske kartice na DVD predvajalnik

so DVD predvajalniki ni omejena na igranje video posnetkov samo off diskov - zunanje napraveza shranjevanje lahko priključite in dostopate iz USB povezave , kot dobro. Predvajanje videa off Sony Memory Stick, čepravDVD predvajalnik nima povezave združljiv z lastniškimi pomnilniško kartico . Memory Stick USB adapter , pridobljena iz hobi trgovini ali video igre trgovini , bo omogočila pomnilniško kartico priključiti na DVD predvajalnik , tako da lahkoigralec dostop do video kot da jeUSB naprava pritrjena . Brez fizične spremembe bodo bodisipomnilniški ključ aliDVD predvajalnik . Tisto, kar potrebujete
Memory Stick USB adapter
Proste Prikaži več navodil

1

Vstavite odprte konec Memory Stick , ki je videoposnetek o njej v režo na end of Memory Stick USB adapterja . Memory Stick lahko vstavite samo v eno smer v adapter , da ne na silo odprte konec noter
2

USB-vtič na Memory Stick USB adapterja v vrata USB na DVD predvajalnikom , na primer, v notranjosti plošče na sprednji dostopnega na nasprotnih Digital DV - 970HD DVD predvajalnik.
3

Vklopite DVD predvajalnik uporabljate svoj ​​daljinski upravljalnik. Pritisnite "Menu" na daljinskem upravljalniku .
4

premikanje po zaslonu, ikone na vrhu zaslona Meni , dokler ne prideš na " Video ". Izberite "Video" ikono . Izberite "USB" od spodaj " Video ". Izberite ikono pogona USB , ki se prikaže pod " Video ".
5

desno potisnite na daljinskem v smeri pad izberite video datoteko, ki je del Memory Stick . Pritisnite gumb "OK" v središču daljinskem upravljalniku , da bi do dve možnosti pod video datoteke.
6

Izberite " Playback ". Pritisnite "OK" , da začnete video predvaja s Memory Stick .

 1. DIRECTV HD Vs. Blu- Ray
 2. Panasonic DMR- EZ48VK proti DMR- EZ485EZ
 3. Kako spremeniti UMD filmi
 4. Kako pretvoriti PAL sliko NTSC
 5. Kako uporabljati DVD predvajalnik , CD-predvajalnik
 6. Home Theater Namestitev
 7. Kako prenesti iz DVR na DVD-snemalnik