1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD snemalniki

Kako odpraviti težave SONY RDR- GX7

S Sony RDR- GX7 DVD snemalnikom lahko posnamete vaše domače filme in najljubše TV oddaje in jih igrajo , kot dobro. Sistem deluje tako, da " gorenje" vsebine na prazen DVD z uporabo laserskega žarka . Ne boste mogli zapisati vsako avtorsko zaščitenih vsebin . Izdelki Sony je dobro znana in zaupanja vreden , vendar, kot je pri večini potrošniške elektronike , glitches in težave se lahko pojavijo . Večina od njih so relativno enostavni določa , da se pred jemanjem snemalnik na servis , teče skozi nekaj korakov odpravljanja težav . Navodila

1

Preverite, ali je omrežni kabel ali napajalni kabel , ki je varno povezan , čemoč na snemalnik ne vklopi .
2

Press " RETURN " na daljinskem upravljalniku , da izklopite nastaviti zaslona , če ni slike . Prepričajte se, da so priključni kabli ne poškodujejo. Preklopite izbirnik vhoda na televizorju (kot na " VCR " ), tako da se signal iz snemalnika na TV zaslonu .
3

Priključite snemalnik neposredno televizorja S če se pojavi šum slike - video vhod . Čeizhodni signal slike iz snemalnika skozi videorekorder ali TV /video predvajalnik , znakza zaščito pred kopiranjem uporabljena na nekaterih programih DVD lahko vplivajo na kakovost slike.
4

usmerite anteno , čeTV program slike so izkrivljene . Poskusite dajanje televizor in snemalnik narazen , kot tudi TV in vse žičnih anten kablov.
5

nastavite "Audio DRC" Audio Setup , da " TV Mode" , če jeglasnost nizka. Glasnost je naravno nizko na nekaterih DVD-jih .
6

Preklopite izbirnik vhoda na TV- kanalov , če ni mogoče spremeniti .
7

Vstavite DVD znalepko obrnjeno navzgor čedisk se ne predvaja . Kondenzacijski bi lahko oblikovali V snemalniku . Odstranite disk in pustite snemalnik na pol ure , da vlaga izhlapi . Kondenz lahko včasih nastane , če obstajahitra sprememba temperature , ali če je naprava na poti za klimatizacijo izpuh.
8

Izberite "Reset Resume " v meniju Tool med postaje , nato pa Pritisnite "Enter" , čedisk se ne začne predvajati od začetka . Prav bi bilo, da je bila " Resume Play " aktivirano .

 1. Sony Blu Ray predvajalnik ne poveže z internetom z Ethernet
 2. Kaj stroj vam omogoča snemanje Digital 8mm na DVD ?
 3. Kako pretvoriti VCR na DVD s programsko opremo
 4. Panasonic DVD snemalnik Navodila
 5. Kako odpraviti težave podvižnik DVD predvajalnik PVS1262
 6. Kako popraviti misaligned laser na DVD predvajalnik
 7. Kako Kopiranje DVD Z DVD-snemalnik na TV