1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD snemalniki

Kako za snemanje digitalne TV na DVD-ju

lahko digitalne televizijske programske vsebine, shranjene na DVD . Lahko povežete digitalni televizijski prenosni vir za kartico za zajem videa inprograma na vašem računalniku, vam omogoča snemanje video prenosa na trdi disk računalnika . Potem lahko uporabite pekoč program za DVD za shranjevanje digitalnih video datoteko na prazen DVD. Če ste prejeli digitalnih televizijskih oddaj z nizom top digitalni televizijski sprejemnik , lahko to povezati s kartico za zajem videa . Če ste prejeli digitalnih prenosov neposredno priključite antenski kabel neposredno na vaš zajemanje kartico. Tisto, kar potrebujete
kartica za zajem videa
program za zajem videa
DVD pereč programa
Proste Prikaži več navodil
1

anteno priključite na vhod za anteno na kartico za zajem videa je nameščen v računalniku . Če uporabljate Set Top digitalni sprejemnik , priključite kabel na izhodni priključek sprejemnika , nato priključite ta kabel na kartico za zajemanje .
2

Namestite program televizije kapitan , ki je priložena kartica za zajem , na vašem računalniku, če tega še niste storili . Sledite navodilom za namestitev , ki so priložena programu.
3

Začnite digitalni televizijski program za zajem . Programski vmesnik bo pokazal televizijskih signalov je prejela prek kartice za zajem . Nekatere kartice za zajem imajo več vrst vhodnih povezavo , tako da boste morda morali izbrati vhodni konektor , da je vaš vir kabel priključen , da bi videli televizijsko oddajo v oknu programa vmesnika . V navodilih programa bo razložil, kako izbrati pravilno vhodno povezavo , če je to potrebno .
4

Kliknite na gumb v programski vmesnik , ki se bo začelo snemanje digitalnega televizijskega oddajanja , ki ga kartica za zajem prejeli . To bo prihranilo digitalne podatke oddajanje v digitalni datoteki na trdem disku računalnika . Ustaviti zajemanje , ko jeoddaja želite shraniti končalo . V navodilih programa bo pokazal, katere gumbe , da kliknete , da začnete in končate zajemanja . Lahko izberete lokacijo na trdem disku računalnika , kjer so vaše posnete digitalne televizijske video datoteke shranjene .
5

namestite in odprite program DVD pereč . Postavite prazen DVD v računalniku DVD snemalnika . Poiščite shranjeno digitalno televizijsko oddaja datoteko in jo povlecite v vmesniku DVD pereč programa. Izberite svoj ​​DVD zapisovalnik v vmesniku DVD zakopavanje programa. Kliknite na gumb v programski vmesnik za kurjenje DVD , ki se bo začel zakopavanje datoteko na DVD . Navodilom programa bodo opredelili ta gumb . Ko je proces gorenja končan, lahko predvajate DVD.

 1. Kako Hook Up TV , VCR , DVD predvajalnik & Satellite
 2. Kako povezati Digital TV na HDD snemalnik
 3. Polaroid PDV- 0820T Specifikacije
 4. Kako spremeniti v DVD- strojne opreme za VHS
 5. Kako Dokončno je Insignia DVD snemanje ?
 6. Kaj je namen FM antena z DVD predvajalnikom ?
 7. Kakšne soRecording Deli videorekorder ?