1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD snemalniki

LG DVD snemalnik ne bo igral

LG DVD snemalniki povežete na TV ali avdio-video sprejemnik za snemanje in predvajanje diska . Kot pri večini DVD predvajalniki , LG modeli uporabljajo kompozitni AV kabel za izhod signala za predvajanje na priključeni napravi , kot je TV. Če naletite na predvajanje težave z LG DVD snemalnik , poskusite odpravljanju povezave in čiščenje laserske leče, da se določi vprašanje pred pošiljanjem komponento off za popravila. Tisto, kar potrebujete
DVD laser objektiv čistilec disk
Proste Prikaži več navodil

1

potisnite v treh kabelskih vtičev priključene na zadnji strani LG DVD predvajalnik tako, da vsak je trdno sedi v vtičnico . Preverite svečke na drugem koncu kabla, da se potrdi , da so tudi pravilno priključen na TV ali AV sprejemnik .
2

pritiskom na gumb "Power" na sprednji strani predvajalnika LG in preverite električni kabel , da se prepričatekomponenta prejema električne energije .
3

Pritisnitegumb za izbiro vhod na daljincu , da se prepričajte, da fantov , ki povezujejo TV z DVD snemalnik LG se aktivira .
4

Press "DVD ", čeje model LGDVD /VCR combo . To zagotavljana enoto je določena za DVD predvajanje namesto predvajanje video kasete .
5

pritisnite"Open /Close" gumb na LG DVD predvajalnik Daljinski upravljalnik izvreči pladenj in vstavite DVD laser objektiv čiščenje diska . Ponovno pritisnite gumb za pospravite pladenj .
6

Pritisnite"Play " gumb na LG DVD predvajalnika daljinski upravljalnik za zagon laser leče čiščenje plošče cikel, ki običajno traja manj kot pet minut .
7

Izmet čiščenje diska in zamenjati z vnaprej zapisanem DVD preizkusiti predvajanje.

  1. Zakaj ne bodo moji DVD Igraj
  2. Moj Samsung DVD- V4600 ne bo igral
  3. Moj Memorex DL DVD ne bo igral
  4. Kako se igrati Transfomers HD DVD na vaš PC
  5. Moj SV2000 DVD snemalnik ne bo vklopil