1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD snemalniki

Prednosti DVD snemalniki

DVD snemalniki imajo številne posebne prednosti pred prejšnjimi metodami snemanje iz televizorja , in sicer z uporabo VHS snemalnikov , ki so pogosto v primerjavi z . Vendar pa boste morda našli kot je uporaba DVD zapisovalnik za vaše najljubše filme in razstave , namesto digitalni video snemalnik (DVR - včasih znan kot PVR za osebni video snemalnik , kot TiVo in drugih naprav ) , ki prikazuje mirno trde diske . Kakovost

Ena od največjih prednosti DVD snemalniki so nad VHS rekorderjev je, da jekakovost posnetka superior . DVD snemalniki proizvajajo digitalne kopije ker VHS kasete storiti samo analognih kopij. DVD snemalniki zagotavljajo veliko ostrejšo sliko kot VHS snemalnike . Vendar tudi pri snemanju v DVR , ki jo pogosto boste ugotovili, da so posnetki , ki so neposredno na DVD snemalnik superior . To je zato, ker DVR snemalnik snemanje na trdi disk . Snemanje na trde diske pogosto zahteva žrtvovanje neke kvalitete , da bi prihranili prostor na disku. V primeru snemanja na DVD , saj obstajaenoten standard za DVD ,kakovost posnetkov , soenaki pri celotnem spektru .
Več izbire in možnosti obiskov

Še ena prednost DVD snemalniki so nad VHS snemalniki ( čeprav ne nujno DVRs ) , jeveč možnosti , da DVD snemalniki ponujajo. Pogosto , lahko ustvarite nove menije za DVD snemalniki . Prav tako lahko pogosto odločijo za vključitev podnapise kot možnost. DVD snemalniki ponujajo tudi prednost pri količini materiala, ki se lahko zapiše. Tradicionalni DVD lahko v grobem evidentira enako količino časa kot VHS kaseto ( približno 2 uri) . Vendar pa lahko dvojno plast DVD snemanje dvojno ta znesek brez poniževalnega kakovost, trik , da so VHS kasete nesposoben . Prav tako lahko DVD- je obojestranska , ki ponuja dvojno količino časa za snemanje .
Prenosljivosti

kakovostnih digitalnih posnetkov , si lahko DVD praktično kjerkoli . Strojna oprema , potrebna za gledanje DVR posnetkov ni tako enostavno prenosen . Ko snemate na DVD , boste pridobili možnost , da prevzamejo DVD kjerkoli in jo predvajate na drugi DVD predvajalnik. To je zato, ker lahko skoraj vsi DVD predvajalniki predvajanje posnetih DVD-jev. Izključno težko voziti DVRs obliki, kot so tiste, s kablom in satelitskih podjetij običajno ponudi , medtem ko so večja zmogljivost ima tudi pomanjkljivost . Ti stroji zaklenete v gledal posnetek tam , na računalniku so shranjeni na .

 1. Kako Fix Broken prstan na DVD Case
 2. Dokončati napake na Panasonic DMR- ES15
 3. Kako posneti TV na DVD
 4. Kako za varnost DVDji
 5. Kako odstraniti Macrovision na Emerson videorekorder ?
 6. Kako narediti DVD predvajalniki Koda Brezplačna
 7. Kako povezati Sony DVP- FX810 na TV