1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD snemalniki

Kakšne vrste zapisljivih DVD Naj kupiti ?

So Napredek v digitalni tehnologiji omogočilo potrošnikom, za arhiviranje in shranjevanje različnih informacij in medijev na zunanjih naprav, kot so DVD-jev. Obstaja veliko vrst zapisljivih DVD-jev , in vsaka vrsta ima razlike v razpoložljivega prostora za shranjevanje in metod prenosa podatkov. Z razumevanjem nekaj osnovnih pojmov , ki jih lahko kupite DVD najbolj ustrezal vašim potrebam. DVD -R

diski DVD -R omogočajo uporabniku omogoča prenos podatkov z diska naenkrat. Po začetnem prenosu ,disk ne more sprejemati nobenih dodatnih materiala. Ta funkcija omogoča omejevanje teh diskov cenejša potem večkrat zapisljive diske, kot so DVD -RW. Standard DVD -R lahko shrani 4,7 GB podatkov .
DVD- RW

razliko od DVD-R, DVD-RW omogoča uporabnikom, da napišete informacije disc večkrat. Stare podatke mogoče odstraniti in zamenjati z novim materialom kadarkoli . Zaradi svojih značilnosti , DVD - RW so ponavadi dražji od DVD-R . Podobno kot DVD-R , lahko DVD-RW shranite 4,7 gigabajtov podatkov .
DVD + R

Podobno kot DVD-R , DVD + R lahko shrani 4,7 GB podatkov . Ker ne obstajastandard za proizvodnjo DVD , DVD mnogi bralci so sposobni uporabljati tako DVD + in DVD- plošč . Tehnologija, DVD + R diske jih naredi veliko manj dovzetni za napake pri prenosu podatkov pri visokih obratovalnih hitrostih . DVD + R medije ni mogoče prebrati z igralci samo združljive z DVD -R naprav.
Mini DVD

Te majhne DVD diskov se pogosto uporabljajo z digitalnimi video snemalniki in kamere . Te plošče lahko shranite do 5,2 GB podatkov.
Izbira DVD

Če načrtujete za shranjevanje video ali glasbo za namene predvajanja z DVD-jem , je priporočljivo je, da si kupite DVD- R medije . Ker so ti poceni in zelo združljivi, se bovečina bralcev diskov naletite mogli uporabljati svoj ​​disk . Če ste izmenjavo pomnilniške intenzivne datoteke s sodelavci , bododatna finančna naložba morali kupiti DVD-RW vam omogočajo prenos in brisanje datum za en disk večkrat . Mini DVD-jev je treba kupiti le , če uporabljate digitalne naprave za videokamero , ki jih potrebuje. Prepričajte se, da imate DVD + R združljivo napravo pred nakupom teh diskov. Saj so vsi enaki , ampak - R diske , se lahko uporabljajo za podobne namene .

 1. Kako uporabljati USB, DVD predvajalnik z OS 9.2
 2. Kako do čistega video snemalnike
 3. DVD kopiranje Orodja
 4. Kako odpraviti težave SONY RDR- GX7
 5. Kako odpraviti težave Your Insignia predvajalnik Blu-ray
 6. Kako odpraviti težave MINTEK DVD predvajalnik ?
 7. Odpravljanje težav s predvajalnikom DVD Magnavox