1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD snemalniki

Kakšne vrste zapisljivih DVD Naj kupiti ?

So Napredek v digitalni tehnologiji omogočilo potrošnikom, za arhiviranje in shranjevanje različnih informacij in medijev na zunanjih naprav, kot so DVD-jev. Obstaja veliko vrst zapisljivih DVD-jev , in vsaka vrsta ima razlike v razpoložljivega prostora za shranjevanje in metod prenosa podatkov. Z razumevanjem nekaj osnovnih pojmov , ki jih lahko kupite DVD najbolj ustrezal vašim potrebam. DVD -R

diski DVD -R omogočajo uporabniku omogoča prenos podatkov z diska naenkrat. Po začetnem prenosu ,disk ne more sprejemati nobenih dodatnih materiala. Ta funkcija omogoča omejevanje teh diskov cenejša potem večkrat zapisljive diske, kot so DVD -RW. Standard DVD -R lahko shrani 4,7 GB podatkov .
DVD- RW

razliko od DVD-R, DVD-RW omogoča uporabnikom, da napišete informacije disc večkrat. Stare podatke mogoče odstraniti in zamenjati z novim materialom kadarkoli . Zaradi svojih značilnosti , DVD - RW so ponavadi dražji od DVD-R . Podobno kot DVD-R , lahko DVD-RW shranite 4,7 gigabajtov podatkov .
DVD + R

Podobno kot DVD-R , DVD + R lahko shrani 4,7 GB podatkov . Ker ne obstajastandard za proizvodnjo DVD , DVD mnogi bralci so sposobni uporabljati tako DVD + in DVD- plošč . Tehnologija, DVD + R diske jih naredi veliko manj dovzetni za napake pri prenosu podatkov pri visokih obratovalnih hitrostih . DVD + R medije ni mogoče prebrati z igralci samo združljive z DVD -R naprav.
Mini DVD

Te majhne DVD diskov se pogosto uporabljajo z digitalnimi video snemalniki in kamere . Te plošče lahko shranite do 5,2 GB podatkov.
Izbira DVD

Če načrtujete za shranjevanje video ali glasbo za namene predvajanja z DVD-jem , je priporočljivo je, da si kupite DVD- R medije . Ker so ti poceni in zelo združljivi, se bovečina bralcev diskov naletite mogli uporabljati svoj ​​disk . Če ste izmenjavo pomnilniške intenzivne datoteke s sodelavci , bododatna finančna naložba morali kupiti DVD-RW vam omogočajo prenos in brisanje datum za en disk večkrat . Mini DVD-jev je treba kupiti le , če uporabljate digitalne naprave za videokamero , ki jih potrebuje. Prepričajte se, da imate DVD + R združljivo napravo pred nakupom teh diskov. Saj so vsi enaki , ampak - R diske , se lahko uporabljajo za podobne namene .

  1. Kaj Vrsta Tape Ali moram kupiti za moj GR- D750U
  2. Kakšne vrste dlančnik naj kupim ?
  3. Kaj jeDVD 9 Format ?
  4. Kaj jeD9 DVD Disc ?
  5. Kakšna jerazlika med DVDR & DVDRW