1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD snemalniki

Kako spremeniti 8mm analogni video na digitalno

sta Čeprav DVD in drugih digitalnih formatov prišel , da prevladujejo sodobni domači filmski sceni , ni bilo vedno tako. Morda imate domače filme , shranjene na 8mm film, ali pa imajo filme na 8mm , ki jih ni mogoče najti nikjer drugje . Si še vedno uživajo jih gledal , vendar morda ste razočarani z vsemi setup zahteva, in želijo, da bi jih lahko shranite na svoj računalnik ali DVD. Z beleženjem igranje 8mm film z digitalno video kamero , lahko to pretvorbo sebe in enostavno delijo filme z vašo družino in prijatelji . Tisto, kar potrebujete
projekcijsko platno
8mm filmski projektor
Digital Video Camera
Tripod
Računalniška
Prikaži več navodil

1

Set up projektor in projekcijsko platno . Če nimate zaslon , jih lahko nadomestite belo steno ali kos belega posterboard . Temnejšiprostor je ,bolje vaše bo snemanje . Soba brez oken ali težke zavese čez okna je najboljši.
2

Nastavite digitalni video kamero, v skladu s projektorjem in neposredno nad ali pod njo . Eden od predlogov je, da se projektor na mizo , in digitalne video kamero pod njim na stativ .
3

Prilagodite sličic na sekundo ( fps ) s projektorjem igral na 20 in hitrost zaklopa digitalno videokamero na 1/60 sekunde. To je potrebno , da se prepreči utripanja , ki je posledica različnih načinov, ki analognih in digitalnih video posnetki so prikazani.
4

nastavite ravnovesje beline na digitalno videokamero s povečanjem projekcijski zaslon in nastavitev, ki kot bela pred začetkomfilma . Če ne morete ročno določiti nastavitev beline , jo nastavite kot v zaprtih prostorih ali žareče . To vam bo dala pravem barve iz igralnega filma.
5

Nastavite osredotočiti na digitalne kamere ročno. Če je nastavljena na samodejno , bo nenehno prilagajati na igralno filma in da motečo končni izdelek .
6

Začnite projektorja in film in začeti snemanje z digitalno kamero. Bodite previdni, da ne prerivajo ali kako drugače premika , medtem ko se film predvaja.
7

Prenos snemanje z digitalno videokamero v računalnik za urejanje , ko ste končali zajemanje 8mm film.

 1. Kaj so podporne Obrazci za DVD SuperMulti + /R Double Layer diski
 2. Kako povezati DVD s stereo sprejemnikom
 3. Razlika med Sony Blu -ray in DVD predvajalniki
 4. Najboljši način za prenos videa iz VCR na DVD
 5. Kako Turn Off gluhe in naglušne opcijo na NexxTech DVD predvajalnik
 6. Kaj je Blue Ray disk ?
 7. Kako odpreti Toshibin DVD predvajalnik