1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD predvajalniki

Odpravljanje težav s predvajalnikom DVD Magnavox

Magnavox proizvaja več vrst elektronike, vključno z linijo DVD predvajalnikov. Funkcije DVD-predvajalnika Magnavox lahko vključujejo predvajanje MP3, podprtih več formatov diskov, izhod S-video in zmožnost snemanja. Čeprav lahko težave s predvajalnikom DVD Magnavox odpravite sami, ne poskušajte popravljati. Poskusi popravila lahko razveljavijo vašo garancijo.

Težave z zvokom

Če je zvok med uporabo DVD-predvajalnika Magnavox popačen, preverite, ali so vsi kabli pravilno priključeni. Če je DVD-predvajalnik priključen na stereo ali prostorski sistem, preverite te zvočne kable.

V primeru, da ne slišite zvoka, poskusite prilagoditi glasnost in se prepričajte, da niste pomotoma pritisnili tipke "Mute" z daljinskim upravljalnikom Magnavox. Prav tako je treba pregledati vse digitalne povezave. Nastavite digitalni izhod na "PCM", če vaš sprejemnik ne more dekodirati MPEG-2 ali DTS.

Popačena slika

Preglejte DVD, ki ste ga vstavili v DVD predvajalnik Magnavox. Če je močno opraskan ali umazan, se morda ne bo predvajal ali pa bodo slike na zaslonu videti popačene. Očistite disk ali uporabite drugega, odvisno od stanja.

Poglejte nastavitve za predvajalnik DVD, da se prepričate, ali se ujemajo s televizorjem, ki ga uporabljate. Slika je lahko videti popačena ali črno-bela, če se nastavitev NTSC/PAL ne ujema z video signalom televizije. Če imate po preklopu med načini še vedno težave s popačenjem, izberite »Standardno« v meniju »Slika« v meniju predvajalnika DVD Magnavox.

Druge težave

Če DVD predvajalnik ne deluje, poskusite ponastaviti enoto tako, da jo izklopite in odstranite vtič iz stene. Počakajte minuto in znova zaženite DVD predvajalnik. Če se disk ne predvaja, ko ga vstavite v enoto, se prepričajte, da je oznaka diska obrnjena navzgor in da je, če gre za posneti DVD, šel skozi postopek finalizacije.

Zamenjajte baterije v daljinskem upravljalniku, če ta ne upravlja DVD predvajalnika Magnavox. Prepričajte se tudi, da daljinskih senzorjev med uporabo nič ne blokira. Če ste daleč stran, se boste morda morali približati DVD predvajalniku, preden naprava zajame signal daljinskega upravljalnika.


 1. Kako predvajati DVD-je v prenosnikih Acer
 2. Kako odkleniti vaš DVD predvajalnik
 3. Kako odpraviti težave AIWA CD 100 igralcev
 4. MINTEK DVD Odpravljanje
 5. Kako modernizirati Samsung BD- P1500
 6. Kako povezati Magnavox DV220MW9 z Cable Box
 7. Kako ustvariti Prizorišča za VHS na DVD