1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD predvajalniki

Coby DVD predvajalnik Težave

Coby Electronics Corporation prodaja poceni DVD predvajalniki . DVD predvajalniki , pa pogosto kažejo težave zaradi njihove proizvodnje in tako, da so zaposleni , ki jih je treba urediti s tekom življenja igralca. Vemo, kaj ti problemi so vnaprej lahko pomagajo pri reševanju težav pri uporabi DVD predvajalnik. V nekaterih primerih pa lahko pomagajo odpraviti težavo , preden lahko postanejo katastrofalne
Zgodovina

Coby Electronics Corporation je bilo ustanovljeno leta 1990 in temelji na Manhattnu , NYDružba proizvaja elektronske izdelke na" . &Quot;nizka ; na koncu cenovnega razpona in prodaja neposredno prodajalcem na drobno , trgovci na debelo in distributerji . Coby DVD predvajalniki lahko najdete v opeke in malte trgovin po vsej ZDA kot tudi na spletu .
DVD Slika je brezbarvna in Rolling

Coby DVD predvajalnik deluje z obema NTSC ( v ZDA ) in PAL ( Evropa ) video standardi . Ob nastavljena na napačen sistem, se bo odražalo v sliki , ki izkazuje izgubo barve in nepretrgano , kot če jenavpična hold sprosti. Pritisnite " N /P " Gumb ( NTSC /PAL ), na daljinskem upravljalniku za preklop med TV sistemi , dokler se slika ustavi vozni inslika spet dobi barvo .

DVD Picture Fades od temnega do svetlega

ob Coby DVD predvajalnik priključen v videorekorder ali TV /VCR kombinacijo igralca povzroči Macrovision za kick in prisiliti sliko , da gredo iz temno svetlobo . Da bi rešili to težavo, imajo Coby DVD predvajalnik priključen neposredno na TV , tako da lahkoMacrovision zaščito avtorskih pravic na DVD-ju pravilno delovanje.
Display Sporočila o napakah

Vratadisk niso pravilno zaprta , če zaslonCoby DVD predvajalnik kaže" Odpri " sporočilo o napaki . Preverite, da ni nobenih vrzeli v vratih in z daljinskim upravljalnikom odpreti vrata za diske. Če to ne bo odprt, odklopite Coby DVD predvajalnik in nežno izvlecite vratca disk in ga nato potisnite . Priključite Coby DVD predvajalnika nazaj v električno vtičnico .

ČeDVD ni bil pravilno vstavljen pladenj ," Ne Disc " sporočilo o napaki, bo prišel na zaslonu . Izvreči in rahlo preleti off prah z rob lintless krpo. Preglejte disk za škodo . Jo previdno znova vstavite v pladenj za plošče in z daljinskim upravljalnikom zaprite vrata za diske .
Ozadje Hrup , št dialog

hrup v ozadju , vendar ni dialog se bo slišal iz DVD-ja , ki se igra , če je Coby DVD predvajalnik audio nastavitev ni nastavljena na " 5.1 " kanalni avdio izhod . Da bi lahko pravilno slišati DVD z Coby DVD predvajalnik priključen neposredno na televizorju spremenite avdio nastavitev na quot & ​​; 2 " kanalni zvok ( stereo) .
Expert Insight

Vzemite si čas, da vstavite disk v pladenj za disk predvajalnika ne da nobenega pritiska na njo . Tako bo pladenj iz pritisnjena dol , kar bo sčasoma povzroči na pladnju dobili ukrivljen , tako da bo to palico , ko pride ven ali zatakne in ne pridejo ven na vseh.

Opozorilo

KerCoby DVD predvajalnik je poceni , napajalnik ni najvišje kakovosti . Ob prenapetostno zaščito , da bi zapolnili v DVD predvajalnik vam bo pomagal , da napajalnik pred poškodbami tekom njegove življenjske dobe .

  1. LG BD390 Wireless Težave
  2. Težave z Sony DVP NS90V
  3. Kaj jeUpconverting DVD predvajalnik ?
  4. Odpravljanje težav predvajanja Težave na Pioneer DVD predvajalnik
  5. Težave pečal DVD predvajalnik preko videorekorderja