1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD predvajalniki

Kako povezati DVD na TV & Sprejemnik

Priključitev DVD- predvajalnika na avdio -video ( A /V) sprejemnik širi zabavne izbire tistega , kar se kaže na TV , pa naj gre za kabelsko televizijo , satelitsko ali over-the -air oddajanje na anteno . Sprejemnik deluje kot preklopno postajo za upravljanje različnih A /V komponent za gledanje na TV , kot je DVD predvajalnik , TV polje kabelsko ali videorekorder . Ker so priključni kabli barvno kodirane , da se ujemajo fantov , binamestitev traja nekaj minut samo .
Tisto, kar potrebujete
Composite A /V kabli
Navodila
1

Vstavite tri svečke na enem koncu sestavljenih kablov v treh ujemanja barv/V OUT na zadnji strani DVD predvajalnika . V redkih primerih , da so priključki niso označeni z različnimi barvami ,rumena vtič povezavo do videa , ter belo in rdeče na levi in desni avdio , oz .
2

Povežite Čepe na nasprotnem koncu kable treh/v vhodne priključke na zadnji strani sprejemnika . Uporabite nabor priključkov označenih posebej za DVD predvajalnik , čeprav bo vsak sklop vhodov delo. Zapomnite si, kateri sklop se uporablja za priključitev sprejemnik z DVD predvajalnikom .
3

Hook drugega niza sestavljenih kablov iz A /V OUT na sprejemniku z nizom /V v priključke na zadnji strani televizorja .
4

Vklopi komponent in nastavite izbirno gumb na sprednji strani sprejemnika " DVD predvajalnik , " ali karkoli set video ste vhodov uporablja , kot je opisano v koraku 5.
5

PressTV daljinski upravljalnik gumb " Vhod " dokler se ne prikažeDVD signala na zaslonu . TV sprejemniki so opremljeni z več vhod za povezovanje različnih komponent, kot so igralne sisteme in domači kino sprejemniki . Gumb »Input « premakne TV iz enega sklopa priključkov na drugega .

  1. Kako povezati DVD predvajalnik na televizor, 2 AV Jacks
  2. Kako povezati DVD s sprejemnikom
  3. Kako povezati DVD predvajalniki za DirecTV
  4. Kako priključite DVD-snemalnik na satelitski sprejemnik
  5. Kako povezati DVD /VCR satelitski sprejemnik