1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD predvajalniki

Kako odpraviti težave CYBERHOME DVD predvajalnik

Območje CYBERHOME DVD predvajalnikov in snemalnikov so namenjene zagotavljanju cenovno ugodno in kakovostno predvajanje optičnih medijev , kot so DVD in CD diskov. Igralci , kot vsak drug kos elektronske opreme , včasih lahko predmet poslovnih zadevah ali začasne težave, vendar tako kot katero koli drugo napravo doma , lahkoenostavno niz korakov za odpravljanje težav določi največ težav, in vam omogočajo , da nadaljuje s svojim CYBERHOME DVD predvajalnik . Tisto, kar potrebujete
Lens čiščenje krpo
Drgnjenje alkohola ali čistilo za steklo
DVD objektiva čiščenje diska
Proste Prikaži več navodil

1

Izključite napajalni kabel in znova priklopiti , varno potisnete kabel v vtičnico in DVD predvajalnika " AC v" vtičnico . Vklopite napravo z" pripravljenosti" stikalo pritisnite "Power" na daljinskem upravljalniku ali enoti .
2

Odklopite/V kable s hrbtne strani DVD predvajalnika in televiziji ali sprejemnika , na katerega sta povezana . Preverite priključke in vtičnice , da poskrbite, da ne pride umazanija ali tujki so ovirali povezavo , nato pa varno priključite kable . Če uporabljate kompozitni ali komponentni video kabel , se prepričajte, da se ujema z barvo svečke z barvo notranjega obroča vsako vtičnico. Če uporabljate S -Video ali HDMI , se prepričajte," Gor " na vtič ujema z istim simbolom na vtičnico .
3

odklopite predvajalnik DVD od " Video In "pristanišče v nobeni VCR , satelita ali sprejemnikov imate morda to povezano. Predvajalnik priključite neposredno na " AUX« ali » Video V " vrata na hrbtni strani televizije za zmanjšanje težav degradacije signala in slike s copy- protect mehanizmov glasbenika , ki se lahko aktivira z vmesnimi napravami povzroča .

4

Očistite disk, ki ga poskušate igrati z gladko čistilno krpo , navlaženo s čistilom za stekla ali drgnjenje alkohola . Zbadanje disk v ravnih linijah (ne krožnimi gibi ) , doklerdisk je brez madežev, progami in umazanijo .
5

Vstavite DVD objektiv čiščenje diska ( neCD objektiv čiščenje diska ), v pladenj predvajalnika in pritisnite "Predvajaj" za čiščenje laserske glave , zmanjšuje predvajanja disk napak.
6

Odprite meni "Setup" in izberite " A /v izhod ", potem " Video ". Nastavite » TV Shape " na " 4:03 " za standardni CRT ( Cathode Ray Tube ) določi ali " 16:09 " za širokozaslonskem plazme ali LCD televizor.

  1. Kako odpraviti težave PROSCAN DVD
  2. Kako odpraviti težave Samsung 611 DVD predvajalnik
  3. Kako odpraviti težave Norcent DVD predvajalnik
  4. Kako odpraviti težave Pioneer DVD predvajalnik DV 285
  5. Kako odpraviti težave RCA DVD Težave