1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD predvajalniki

Kako odpraviti težave CYBERHOME DVD predvajalnik

Območje CYBERHOME DVD predvajalnikov in snemalnikov so namenjene zagotavljanju cenovno ugodno in kakovostno predvajanje optičnih medijev , kot so DVD in CD diskov. Igralci , kot vsak drug kos elektronske opreme , včasih lahko predmet poslovnih zadevah ali začasne težave, vendar tako kot katero koli drugo napravo doma , lahkoenostavno niz korakov za odpravljanje težav določi največ težav, in vam omogočajo , da nadaljuje s svojim CYBERHOME DVD predvajalnik . Tisto, kar potrebujete
Lens čiščenje krpo
Drgnjenje alkohola ali čistilo za steklo
DVD objektiva čiščenje diska
Proste Prikaži več navodil

1

Izključite napajalni kabel in znova priklopiti , varno potisnete kabel v vtičnico in DVD predvajalnika " AC v" vtičnico . Vklopite napravo z" pripravljenosti" stikalo pritisnite "Power" na daljinskem upravljalniku ali enoti .
2

Odklopite/V kable s hrbtne strani DVD predvajalnika in televiziji ali sprejemnika , na katerega sta povezana . Preverite priključke in vtičnice , da poskrbite, da ne pride umazanija ali tujki so ovirali povezavo , nato pa varno priključite kable . Če uporabljate kompozitni ali komponentni video kabel , se prepričajte, da se ujema z barvo svečke z barvo notranjega obroča vsako vtičnico. Če uporabljate S -Video ali HDMI , se prepričajte," Gor " na vtič ujema z istim simbolom na vtičnico .
3

odklopite predvajalnik DVD od " Video In "pristanišče v nobeni VCR , satelita ali sprejemnikov imate morda to povezano. Predvajalnik priključite neposredno na " AUX« ali » Video V " vrata na hrbtni strani televizije za zmanjšanje težav degradacije signala in slike s copy- protect mehanizmov glasbenika , ki se lahko aktivira z vmesnimi napravami povzroča .

4

Očistite disk, ki ga poskušate igrati z gladko čistilno krpo , navlaženo s čistilom za stekla ali drgnjenje alkohola . Zbadanje disk v ravnih linijah (ne krožnimi gibi ) , doklerdisk je brez madežev, progami in umazanijo .
5

Vstavite DVD objektiv čiščenje diska ( neCD objektiv čiščenje diska ), v pladenj predvajalnika in pritisnite "Predvajaj" za čiščenje laserske glave , zmanjšuje predvajanja disk napak.
6

Odprite meni "Setup" in izberite " A /v izhod ", potem " Video ". Nastavite » TV Shape " na " 4:03 " za standardni CRT ( Cathode Ray Tube ) določi ali " 16:09 " za širokozaslonskem plazme ali LCD televizor.

 1. Kako odpreti magnetne ključavnice za DVD
 2. DIY Pretvorba 8 mm na DVD
 3. Kako Pretvarjanje prenosni DVD predvajalnik v okvir digitalne slike
 4. Kako Hook Up videorekorder & DVD Combo na satelitski sprejemnik
 5. Kaj je način UDF v Nero DVD?
 6. Kako zapisati glasbo na DVD R
 7. Kako popraviti Audio Težave na VHS kaset