1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD predvajalniki

Kako odpraviti težave MINTEK DVD predvajalnik ?

Prah lahko uničijo na MINTEK prenosni DVD predvajalnik , sprejetih izven doma . Odpravljanju težav z vašim MINTEK DVD predvajalnik vam bo pomagal obdržati zanesljivo in zanesljivo vožnjo . Nekaj ​​predmeti za gospodinjstvo in nekatere izdelke iz skladišča oskrbe ali hobi računalnik bo potreben za čiščenje mehanizma disk in zagotoviti, da selahko zamenja baterijo deluje učinkovito. Postopke bo povzročil nobene škode na MINTEK . Tisto, kar potrebujete
Power Adapter
krpo
stisnjenim zrakom
optični čiščenje diska
zamenjava baterije
Proste Prikaži več navodil
1

Izpraznite akumulator , ki ga zapušča MINTEK na noč . Plug Priključite napajalni adapter je v elektrarni pristanišče MINTEK je . Priključite kabel napajalni adapter je v električno vtičnico za napajanje. Pustite polnilec priključen na MINTEK čez noč obnoviti moči, da baterije. Odklopite napajalnik iz MINTEK in stensko vtičnico .
2

Dvignite pokrov LCD zaslona na MINTEK je . Spustite pokrov diska ulov. Upihnil vreteno plošče pod pokrovom diska s stisnjenim zrakom . Obrišite znotraj robovi pokrova diska s čisto robu proste gladko krpo . Zaprite pokrov za disk.
3

damo nekaj kapljic tekočine za čiščenje , ki prihaja z optičnim čiščenje diska na svetlečo stranjo optične čiščenje diska . Spustite pokrov diska ulov. Postavite optični čiščenje diska , svetlečo stranjo navzdol na vreteno diska pod pokrovom diska . Zaprite pokrov za disk. Pritisnite gumb "play" . Preštejte do dve minuti pred pritiskom na tipko " Stop" . Spustite pokrov diska ulov , odstranite disk in zaprite pokrov.
4

zaprite pokrov MINTEK je . Obrnite MINTEK konec. Odstranite pokrov predala za baterije na dnu . Odstranite baterijo . Baterijo pravilno. Vstavite nadomestno baterijo v predalu za baterije . Postavite pokrov predalčka za baterije nazaj na dno . Obrnite MINTEK konec.

 1. Kako kopirati DVD v Windows Media Player
 2. SPECTRONIQ 70 Specifikacije
 3. Kako ustanoviti DVD snemalnik DVR Box
 4. Kako odpraviti težave Polaroid DVD predvajalnik
 5. Kaj pomeni R5 Mean na DVD-ju ?
 6. Kakšne so prednosti Blu-ray
 7. Kako spremeniti zvočne na Pioneer laserdisc