1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD predvajalniki

Kako odkleniti Regije na Pioneer DV 300 DVD predvajalnik

Vsak DVD proizvaja ima nastavitev regije , ki označuje območje na svetu , v katerem se lahko igrajoDVD . DVD predvajalnik Pioneer DV- 300 lahko nastavite , da igrajo v eni od teh regij , branje diskov iz regije nastavljene za prikazovanje , ampak sporočilo o napaki, ko poskušate predvajati DVD kodirane za regije zunaj njenega nastavitev. Medtem ko je to omejuje sposobnost DVD predvajalnika , da jeomejitev , ki jih je mogoče premagati s sprostitvijo nove regije za uporabo s predvajalnikom . Uporaba menija igralca , lahko izberete katero koli regijo na svetu za predvajanje diskov, regije. Navodila

1

Ustvarjanje kode izkaznica za vašega DVD predvajalnika z uporabo daljinskega upravljalnika za dostop do sistema menija . Koda podaja je potrebno odkleniti DVD regijo .
2

Odprite glavni meni s pritiskom na tipko "Meni" na daljinskem upravljalniku . Krmarjenje po meniju s pomočjo smernimi tipkami na daljinskem upravljalniku , dokler ne označite " Možnosti. " Pritisnitetipko "Enter" , da odprete zaslon Možnosti.
3

Izberite » Password« na zaslonu Možnosti . Ko je usmerjena k temu , vhodni štirimestno geslo. Bodite previdni pri vnosu gesla , kot so številke videti kot "*" na zaslonu . Pritisnite "Enter" za registracijo gesla z enoto in se vrniti na zaslon Možnosti.
4

Izberite " kodo države " iz zaslona Možnosti za prodor na nova področja. Vhodgeslo s pomočjo številčnih tipk na daljinskem in pritisnite " Enter".
5

Vnesite kodo države v regiji si želi , da odklenete s smernimi tipkami za krmarjenje po Seznam država. Lahko ugotovite , katera država sodi v kateri DVD regije s preverjanjem DVD- kraška Zemljevid voljo na spletni strani spletne strani , ki se ukvarjajo z domačo gledališč, kot so Home Theater Info ali DVD prodaje, kot je Amazon.com . ( Glej vire)

 1. Kako priključiti 5.1 zvočnike na DVD predvajalnik
 2. Kako popraviti RCA VCR
 3. Kako povezati Toshiba DVD- Video predvajalnik SD- 2800 za Vizio VP422 HDTV 10A
 4. Informacije o Pioneer Laser Vision igralec LD -2000
 5. Kako Hook Up kabelski & DVD predvajalnik v TV
 6. Kako Turn Your rokavice škatla, v DVD- zaslon
 7. Kako Setup kabelsko TV z videorekorderjem