1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD predvajalniki

Kako odpraviti težave Your Insignia predvajalnik Blu-ray

Tako kot pri drugih domači kino naprav , lahko pride do avdio ali video težave z Insignio Blu -ray predvajalnik ali naprave, morda sploh ne vklopi . Vsa ta vprašanja so pogosto rešujejo s preprostimi postopki za odpravljanje težav. Odpravljanje težav vaš Blu- ray predvajalnik ne zahteva nobenih posebnih orodij ali znanja in traja lenekaj minut. Ne vedo, kako odpraviti svojo napravo , ne samo vam omogoča, da se odpravijo težave hitro , prav tako vam ni treba plačati strokovnjaka, da preverim . Navodila

1

izoddaljenega odstranite baterije in jih postavite v drugo napravo , ki uporablja iste velikosti baterije , da vidim , če se baterije deluje. Zamenjajte baterije , kot je potrebno . Pritisnite gumb za vklop na Blu- ray predvajalnik. Preverite napajalni kabel , da se zagotovi , da ni dobro priključen v električno vtičnico . ČeBlu- ray predvajalnik ne vklopi , ga iztaknite iz električne vtičnice in priključite druge naprave , kot so radio , in videli, če je pooblastila naprej. Če jeelektrična vtičnica pod nadzorom stikala svetlobe , poskrbite, dastikalo vklopljen .
2

Preverite povezavo HDMI, preverite, ali jekabel HDMI tesno povezan s tako Blu - ray in hrbtni strani televizorja . Preverite kabel HDMI za razpoke , zavojev in solz. Če jekabel poškodovan, ga odstranite kabel HDMI in ga nadomestiti z drugim HDMI kablom . Pritisnite gumb »HDMI « na daljinskem upravljalniku televizorja izberite HDMI kot izhod televizorja .
3

pritisnitetipko " Mute ", če jeBlu- ray ne predvaja zvoka. Preverite vse priključke za kakršno koli avdio opreme , ki ste jo zasvojen s televizijo . Prepričajte sevklopili za vaše zunanjih zvočnikov . Pritisnite gumb "Menu" na televizijskem daljinskem upravljalniku in izberite "Audio " možnost. Na naslednjem meniju izberite " zvočniki " možnost in izberite "notranje " uporabiti zvočniki so vgrajeni v TV in "zunanje " za uporabo ločene zvočnike.

 1. Kako odkleniti SONY SLV- D300P
 2. OPPO DV - 981HD Vs . OPPO DV - 971HD
 3. Sony D300 Vs . Sony GV- D200
 4. Kako popravim pokvarjen DVD?
 5. Kako pretvoriti DVD na CD formatu
 6. DVD- VCR Combo Odpravljanje
 7. LahkoVCR /DVD Combo SnemanjeDVD videorekorder ?