1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD predvajalniki

Kako priključite Magnavox MWR20V6

Manavox MWR20V6 jekombinacija videorekorder in DVD predvajalnik opremljen s koaksialno , kompozitni , S-video in video priključkov sestavnih delov . Koaksialnih priključkov nosijo avdio in video signalov , in so na voljo na vseh televizorjih , ampakkakovost slike ni tako dobra, kot drugimi vrstami povezav . Kompozitni in s- video povezave uporabljajo enotni kabel za prenos video podatkov . Komponentni video zagotavlja najboljšo kakovost slike , saj ločuje slikovnih podatkov v treh ločenih kablih . Kompozitni, komponentni in s- video zahtevajo ločene video kable . Tisto, kar potrebujete
RCA kabel
koaksialni kabel
kompozitnim video kablom
S- Video kabel
komponentni video kabel
Proste Prikaži več navodil
1

Preglejte televizor , če želite izvedeti , katere vrste priključkov ima in ki so na voljo povezave . Nekateri starejši televizorji imajo samo koaksialnih priključkov. Novejši televizorji imajo tudi kompozitni , S- video in komponento .
2

Odločite se za vrsto povezave, ki jo želite uporabiti . S-video in komponentni priključki so na voljo samo za predvajanje DVD-jev .
3

Priključite rdeče in bele avdio priključke RCA v ujemanje barvne priključke na zadnji strani MWR20V6 . Priključite druge konce kabla v avdio vhodne priključke na vaši televiziji . Preskočite ta korak, če ste z uporabo koaksialni kabel za video . Koaksialni prenaša avdio in video signale v istem kablu .
4

Priključite izbrani video kabel v video izhodni priključek na MWR20V6 . Koaksialni kabel uporablja enoten navojni priključek in priključite na vrata ANTENNA OUT . Sestavljene video kabli uporabiti en priključek, ki je barvno kodirane rumena . S -video uporablja en črn priključek . Komponentni video kabli imajo barvno kodirane tri priključke rdeča, modra in zelena . Priključite drugi konec kabla v prilagojenem vrata na vašem televizorju.

 1. Kako pretvoriti AVI v DVD VOB z uporabo HandBrake
 2. Razlika med DVD - in DVD +
 3. Kako popraviti RCA DR X8052 DVD snemalnik ?
 4. Sony D300 Vs . Sony GV- D200
 5. Kako ustvariti Prizorišča za VHS na DVD
 6. Kako Burn več slik na en DVD v Microboards
 7. Kako Prenos posnetih programov Od DVR z računalnikom prek ethernet